banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

İbni Sina Mahalle Konağı Açılıyor

Açılış Töreni Saat 14.00’de

Geçmişten günümüze uzanan eserler arasında yer alan mahalle konakları Derince’de hayat bulmaya devam ediyor. Mahalle kültürünü yeniden yaşatmayı hedefleyen Derince Belediyesi'nin bölgeye kazandırdığı projeler arasında yer alan İbni Sina Mahalle Konağı, 28 Eylül Cuma (Yarın) günü düzenlenecek törenle hizmete açılacak. İbni Sina Mahallesi’nde Bekir Sıtkı Özer Okulu’nun karşısındaki alana inşa edilen Mahalle Konağı’nın açılışı için düzenlenecek tören saat 14.00’de başlayacak.

Eğitim ve Sağlık Uygulamaları

Toplam 626 m² inşaat alanı ve 300 m² taban alana sahip İbni Sina Mahalle Konağı, zemin kat ve bir normal kattan oluşuyor. Görünümü ve sosyal donatıları ile bölge sakinlerinin beğenisini kazanan İbni Sina Mahalle Konağı’nın zemin katında, 4 adet aile hekimi odası, 1 adet gebe izleme ve aile planlama odası, 1 adet bebek ve çocuk emzirme aşılama odası, 1 adet laboratuvar, 1 adet bebek emzirme odası, sağlık ocağı ile 2 adet derslik yer alıyor. Konağın 1. katında ise 5 adet derslik, 1 adet çok amaçlı salon ve bu salona bağlı bir depo, tuvaletler, kombi odası, çay ocağı, ofis ve fuayenin bulunduğu kısım yer alıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826