İBRAHİM ÖMER TOYRAN MAZBATASINI ALDI

Yönetim Kurulunda ki arkadaşlarıyla Körfez Adliyesi’ne giden İbrahim Ömer Toyran, İlçe Seçim Kurulu’ndan hazırlanan mazbatasını teslim aldı.

Uyeliklere hız verilecek

İYİ Parti Körfez İlçe Başkanı İbrahim Ömer Toyran, seçilmiş yönetim olarak çalışmalara hız vereceklerini ve bundan sonra ki ilk aşamada mahalle örgütlenmelerine ağırlık tanıyacaklarını söyledi.

Mahalle abileri

İbrahim Ömer Toyran, ilçede ki her mahallede mahalle başkanı ve yönetimi oluşacağını belirterek, ‘’Bu yapılanmadan da ilçe yönetiminde ki arkadaşlar sorumlu olacak ve her yönetici bir mahallenin abisi olacak. Mahalle başkanı ve yönetiminin çok iyi çalışması için ilçe yönetimi gibi yetkili kılınacak ve her mahalle adeta bir ilçe yönetimi gibi olacak. Şu anda 200’n üzerinde uye kaydımız mevcut ve sürekli olarak da bu artmaktadır. Mahalle yapılanmalarının tamamlanmasının ardından da uye kayıtlarına ağırlık vereceğiz’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817