banner2779
banner2752
banner2750

İKİ KİŞİYİ KURBAN VEREN AİLE İSYAN ETTİ

Atalar Mahallesi D-100 karayolu üzerinde Dün akşam bir minibüsün çarpması sonucu servis aracından binip yolu karşıdan karşıya geçmek isteyen iki genç kız ağır yaralanmıştı.

Akraba olan iki genç kızın hastanedeki tedavileri devam ederken Aynı yolda Trafik terörüne iki kişiyi kurban veren aile yakınları da isyan ettiler.

Kazada yakınları yaralanan kurulu ve Karaduman ailelerinin gençleri tepkilerini dile getirirken bugüne kadar 3 seçim atlatıldığını ve hem milletvekillerinin hem de iktidar Partisi'nin üst geçit sözü verdiklerini belirterek "sözler havada kaldı 2010 yılından bu yana aynı noktada iki kişiyi kaybettik Sinan gün ve Bayram Karaduman adlı Akrabalarımız burada arabaların çarpması sonucu öldü. Iki kişi meydana gelen kazalar nedeniyle platin ile yaşıyorlar . Biz yetkililerden bir an önce buraya bir alt geçit ya da üst geçit yapılmasını istiyoruz . Bu konuda belediyenin de Ulaştırma daire Başkanlığı'nın da çalışması olduğunu duyduk ancak bir an önce projeler gerçekleştirilmeli ve Rota ışıkları ölüm noktası olmaktan kurtarılmalı insanlarımız çalıştıkları yerden gelip servisten karşıda inerek Hacı Osman Mahallesi tarafına evlerini geçmek istiyorlar ancak yol çok tehlikeli daha başka kurbanlar vermek istemiyoruz Eğer sözlerine durmayacaklarsa Bir dahaki seçim dönemi kesinlikle mahalleye bile uğramasınlar" şeklinde konuşarak tepkilerini dile getirdiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751