İLİMTEPE MEZARLIĞI GENİŞLETİLİYOR

Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, İlimtepe Mezarlığı’nda başlattığı düzenleme çalışmalarını sürdürüyor. Modern bir hizmet binası kazandırmak adına çalışmaların yürütüldüğü İlimtepe Mezarlığı’nda, mevcut alanın genişletilmesi için de ekipler alandaydı. İlk etabın dolması sonrasında hemen yan tarafta bulunan ikinci etabı hazır hale getiren ekipler, alt kısımda kalan üçüncü etap için de düzenleme çalışması başlattı.

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri, “Belediyemiz mücavir alanı içerisinde bulunan mezarlıklarımızda, kapsamlı olarak düzenleme ve genişletme çalışmalarını yürütüyoruz. Bunun yanında yeni mezar yerleri açarak, yeni parsellenen mezar alanlarını numaralandırma ve genişletme çalışmalarını da tüm hızıyla sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı.

HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ

Yetkililer, mezarlık içerisindeki modern hizmet binası için de çalışmaların sürdüğünü belirterek, büyük bir eksikliğin de bu bina ile giderileceğini belirtti. Osmanlı ve Selçuklu mimarisi ile inşa edilecek olan binada aynı anda bay ve bayan cenaze yıkanabilecek. Bina içerisinde bayanlar ve erkekler için gasilhaneler, modern bekleme alanları, insan vücut ısısına duyarlı morglar, mescit ve tüm işlemlerin elektronik ortamlardaki takip edilmesini sağlayan elektronik sistem de yer alacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817