İLK HAMLE BAŞKAN BARAN'DAN

Körfez’de hafta sonu satranç turnuvası heyecanı vardı. Pırıl pırıl minik beyinlerin yarıştığı turnuva, Yarımca Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. İlkokul, ortaokul ve lise olmak üzere üç ayrı kategoride gerçekleştirilen turnuvanın açılışına; Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Okutan, Körfez Belediyesi Spor Danışmanı Metin Özkan, Körfez Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mücahit Bulut, Kocaeli Satranç İl Temsilcisi Ahmet Açıkgöz, öğrenciler ve veliler katıldı.


 

DESTEĞİNİ ESİRGEMİYOR

Turnuva açılışında konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Okutan, “Öğrencilerimizin başarısı, bizleri mutlu ediyor. Bu tür etkinlikler onların gelişmesi için de önemli. Başkanımız İsmail Baran’a bu konuda teşekkür etmek istiyorum. Çünkü çocuklarımızın eğitimi söz konusu olduğunda desteğini her zaman bizlere sunuyor, esirgemiyor” ifadelerini kullandı. Okutan’ın ardından Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran konuştu.

İLK HAMLEYİ YAPTILAR

Başkan İsmail Baran, spora ve eğitime her zaman destek verdiklerini belirterek, “Satranç önemli bir spor 4 bin yıllık mazisi olan bir spor ve biz bu spora önem veriyoruz. Zihnin gelişmesine ve muhakeme gücünün artmasında oldukça önemli olan bu sporu biz küçük yaşlarda çocuklara öğretiyoruz. Türkiye’mize sağlıklı nesiller yetiştirme noktasında yaptığımız bu çalışmalar neticesinde inşallah vatanımıza milletimize hayırlı evlatlar yetişecek” dedi.

HEDİYELERİNİ ALDILAR

Oldukça çekişmeli geçen ve iki gün süren satranç turnuvasında ilk üçe girmeye hak kazanan öğrencilere de çeşitli ödüller takdim edildi. Birinci olan öğrencilere tablet, ikinci olan öğrencilere bisiklet, üçüncü olan öğrencilere de mp4 çalar hediye edildi. Ayrıca öğrencilere satranç takımı hediye edildi. Tüm sporculara ise madalya ve katılım belgesi verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817