İş Arkadaşları Tarafından  Ölü Bulundu

Alınan bilgi ve iddialara göre İlimtepe  Mahallesi’nde taş ocağında çalışan ve kepçe operatörlüğü yapan Bülent Bayramin, öğlen yemeği molası sonrasında aracının yanına gitti ve temizlik yapmak istedi.

Arkadaşları yemek sonrasında çay molası için Bülent Bayramin’i çağırmak istediler. Çağrılara yanıt alamayan arkadaşları araştırmaya çıktıklarında Bülent Bayramin’i aracının yanında yerde yatarken buldular.

112 sağlık ekipleri şantiyeye geldiklerinde Bülent Bayramin’in ölmüş olduğunu belirlediler. Körfez Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Bülent Bayramin’e burada müdahale edildi ama sonuç alınamadı. Savcılık isteği ile Kocaeli Devlet Hast5anesi morgunda otopsi yapılan Bülent Bayramin daha sonra yakınlarına teslim edildi.

İki kız babası olan Bülent Bayramin emekli olmuş ve çalışmaya devam etmişti. Bayramin, Körfez Mehmet Akif Ersoy Camii’nde kılınan ikindi namazı sonrasında İlimtepe Merkez Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817