İSA TAŞ'A HEM UMRE ZİYARETİ HEM KUTLAMA


 

Körfez Belediye Başkan Yardımcısı İsa Taş’a umre dönüşü ziyaretler devam ediyor. İlk ziyaret CHP’li belediye meclis üyeleri; Engin Taşdemir, Fevzi Canbaz ve Tayfun Balıkçı’dan geldi. Daha sonra Belediye-İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Osman Şar ve yönetim kurulu üyeleri İsa Taş’ı ziyaret etti. İsa Taş, ziyaretçilerine zemzem suyu ve hurma ikram ederken, kutsal topraklarda yaşadığı anıları aktardı.

KAYMAKAM CAN’DAN ZİYARET

Başkan Yardımcısı İsa Taş’a bir önemli ziyaret de Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can ve Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’dan geldi. Karşılıklı sohbet şeklinde gerçekleşen ziyaret sonrası bir de sürpriz vardı. Din Görevlileri Derneği Başkanı Mustafa Bektaş ve yönetim kurulu üyeleri, doğum günü dolayısıyla Başkan Yardımcısı İsa Taş için pasta kesimi gerçekleştirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817