İsmail Baran'dan Lütfü Türkkan'a Cevap

Kendilerine HDP li Vekilin MECLİS te Hâd bildirmelerine Cevap Veremeyen Lütfü Türkkan Meclis Siyaseti Yerine Geçmiş Dönem  Kocaeli / Körfez Belediye Başkanı Olan Şahsıma 2018 Yılı Körfez Belediye Bütçesinden Temsili Ağırlama Gideri Olarak 9 Milyon Harcamış, Ne Yediniz Kime Yedirdiniz İftirasına İstinaden Açıklama Hakkı Doğmuştur.

Bu Yalan ve İftira Söylemlerini Lütfü Türkkan Nerden ve Kimden Edindi ise  İspatlamaya Davet Ettiğimi Aksi Taktirde Müfteri Olacağını  Bilinmesini İsterim.

Söylemlerle Değil Belgeler ile Konuşmak Bir Milletvekiline Yakışacak Davranıştır, Devlet Adabı Bunu Gerektirir.

Söz Konusu 9 Milyon Eski Para İle (9 Trilyon) Temsili Ağırlama Bütçesinin Olmadığı gerçek Temsili Ağırlama Bütçesinin Bahsedilen Paranın %6 sına Anca Tekabül Ettiğinin Bilinmesini Bundan Sonra Boş ve Mesnetsiz Söylemler Yerine  Belge ile Konuşmasını Bir Siyasetçi Olarak Tavsiye Ederim.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817