İyi Parti Kocaeli Teşkilatları’nın Konteyner Evleri Deprem Bölgesinde

İYİ Parti Kocaeli İl ve İlçe Teşkilatları’nın deprem bölgesine yönelik çalışmaları devam ediyor. Daha önce bağışlar ve yardımlarla bölgeye giden İYİ Parti Kocaeli Teşkilatı, şimdi de Afet Koordinasyon Merkezi Başkanı İl Yönetim Kurulu Üyesi Ali Ünğan’ın koordinesiyle deprem bölgesine konteyner ev ve diğer yardımları içeren bir destek gönderdi. Bölgenin en önemli ihtiyacı olan barınma ihtiyacı için önemli bir adım atan İYİ Parti Kocaeli’nin ilk konteynerleri Malatya Merkez ve Doğanşehir ilçesinde teslim edildi.

YARDIMLAR DEVAM EDECEK

Barınma ihtiyacına yönelik konteyner ev yardımları ve diğer yardımlar ise devam edecek. İlk konteynerlerin teslim edilmesiyle birlikte yeni hazırlıklar başladı. İYİ Parti İl Teşkilatı ve ilçe başkanlıklarının bağış ve diğer yardımları sürecek. İYİ Parti Kocaeli Afet Koordinasyon Merkezi Başkanı Ali Ünğan, “İYİ Parti Kocaeli ailesi olarak deprem felaketi nedeniyle zarar gören vatandaşlarımızın yarasını sarmak için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Milletimizi yalnız bırakmayacağız” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817