İYİ PARTİ KÖRFEZ'DE HEDEF BELEDİYE BAŞKANLIĞI

Toyran, bir siyasi geçmişinin olmadığını ama Türk Milliyetçisi olduğunu belirterek, ‘’İyi bir Türk Milliyetçisiyim, siyasete aktif olarak da İYİ Parti ile başladım. İlk zaferimi de Körfez’de belediye başkanlığını alarak İnşaallah yaşayacağım. Sonrasında da Genel Başkanımız Meral Akşener’i Başkan yapacak en çok oyu buradan kazandırmaya çalışacağız’’ dedi.

Toyran, zamanın kısa olması nedeniyle her kese ulaşamadıklarını ve yönetimi de en az tepki görecek ama etkili olabilecek isimlerden oluşturmaya çalıştıklarını ifade ederek, ‘’Halen 250 üye kaydı yapmaya hazeı bekleyenimiz var. Resmi işlemler tamamlandı ve bundan sonra üye kaydına geçebileceğiz. Kısa zamanda rekor sayıda üye kaydı yapmaya hazırlanıyoruz’’ dedi.

İbrahim Ömer Toyran kimdir?

Evli ve bir kız babası olan İbrahim Ömer Toyran, Hereke’de oturuyor. İlk, Orta ve Lise’yi Körfez’de okuduktan sonra İzmir 9 Eylül Üniversitesi Eko omi İktisat bölümünü okudu. 2 yıl Kocaeli’de çeşitlli şirketlerde çalıştıktan sonra İstanbul’da iş hayatına devam etti. 1995 yılında sigortacılığa başladı ve 15 yıl şirketlerde yönetici olarak görev yaptı. Son olarak Zürih Sigorta’dan emekli oldu ve halen danışman olarak görev yapıyor.

Toyran, özellikle Körfez’de alternatif arayan, değişim isteyen vatandaşların destek ve ilgisine talep olduklarını ve partiye ziyarete beklediklerini sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817