banner2779
banner2752
banner2750

İYİ Partiden “2 Günde Devri Alem”  Gibi Ziyaret

Önce İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Ayşegül Babacan  İYİ Parti önceki dönem Kocaeli İl Başkanı, milletvekili aday adayı Şanbaz Yıldız, Milletvekili aday adayı Arif Kartal ve İlçe Teşkilatı ile birlikte Serdar Mahallesinde,sonra da yürüyüş yolunda yer alan Hürriyet Caddesi, Cumhuriyet Caddesi, Leyla Atakan Caddesi, Osman Bey Geçidi ve okul geçidinde ve 28. Dönem Milletvekili aday adaylarından Nurcan Acaroğlu Göktaş, Mustafa Anayurtlu  ve Pelin Çoştur Filiz’ le birlikte hem   esnaf ziyareti hem de çat kapı ziyareti gerçekleştirerek, halkın sorunlarını dinledi… Ardından da İYİ partili Babacan, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şube Başkanı Mustafa Ersoy ve yönetim kurulunu ziyaret etti. Misafirperverlikleri için teşekkür etti.

Serdar Mahallesi esnafının ve çat kapı ziyaretlerinde mahalle sakinlerinin yoğun ilgisi ile karşılaşan İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Ayşegül Babacan, “Aday adaylarımız Sayın Şanbaz Yıldız, Sayın Arif Kartal ve ilçe teşkilatımızın yoğun bir katılımıyla  gerçekleştirdiğimiz programda Anadolu topraklarının en zengin kültürlerinden birine sahip olan Roman vatandaşlarımızın eğitim, sağlık, isdihdam, barınma ve sosyal hizmetler ile ilgili birçok elzem sorununu dinledik, notlarımızı aldık ki 14 Mayıs itibariyle tüm Türkiye’ de olacağı gibi büyük değişime dahil edelim. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’ in, eli, kolu olarak her daim tüm vatandaşlarımıza elimizden gelen en iyi hizmeti sunmak için and içtik.” dedi.

İYİ Parti SKM programı kapsamında devam eden çalışmada 28. Dönem Milletvekili aday adaylarından Nurcan Acaroğlu Göktaş, Mustafa Anayurtlu  ve Pelin Çoştur Filiz’ le İzmit yürüyüş yolundaki cadde ve sokakları üç gurup halinde gezdiklerini dile getiren Babacan; “İzmit’ in göbeği diye tabir ettiğimiz esnafımızı ziyaret ettik, konuştuk, sorunlarını dinledik aslına bakarsanız bu ziyaret kelimesi bizim için dersimize çalışıyoruz demek. Esnaf; en genel tanımıyla kısıtlı bir sermaye ile daha çok beden gücüne dayanarak iş yapan ve bağımsız çalışan girişimciler diyebiliriz. Küçük ve orta ölçekli işletmeler, gerek ekonomik faaliyetlerinin yaygınlığı gerekse sayısal çoklukları nedeniyle ekonomik büyüme ve istihdamın artırılmasında tüm ekonomiler için büyük önem taşımaktadır ve emek yoğun teknolojileri kullanmaları nedeniyle Türkiye çapında istihdamı arttırmak ve özellikle işsizliğin azaltılmasında etkili bir rol oynar, ülke içerisinde bölgelerin dengeli bir şekilde gelişmesine ve büyümesine aracılık eder, büyük işletmelerin tedarikçisi ve tamamlayıcısı durumundadırlar, usta-çırak kültürü ile nitelikli elemanların yetişmesine yardımcı olurlar, esnek yapıları sayesinde rekabet koşullarına hızlı bir şekilde uyum sağlayabilirler, ülkenin gelir dağılımı içerisinde orta sınıfı oluşturmaları bakımından denge unsurudurlar. Ancak bu ziyaretlerimizde yönetimsel olarak tüm dengelerin ortadan kaybolduğunu, esnaf ve sanatkarlara yönelik devlet teşvikleri hakkında büyük bir çoğunluğun bilgi sahibi olmadığını, en çok etkileyen sorunların başında “Çin malları, SGK maliyetleri, vergi çeşitliliği, adaletsizliği ve yüksekliği, dükkan kiralarının yüksekliği, girdi maliyetleri, halkın alım gücünün olmaması nedeniyle malların ellerinde kalması gibi liste uzayıp gidiyor. Esnafımızın da derdine derman olarak hepsinin çözümünü İYİ Partimizin liyakatlı kadrolarıyla gerçekleştireceğiz.” diye konuşan İYİ Parti İlçe Başkanı Ayşegül Babacan, esnaftan da Genel Başkanları Meral Akşener’ e büyük sevgi ve bağlılık olduğu Türkiye ile birlikte Kocaeli’ nin de İzmt’ in de İYİ olacağını, tüm halk ile birlikte İYİ’ leşeceklerini de ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751