banner2830
banner2829

İYİ Partililer, Yenilmez’i Sevindirdi

KALABALIK GİTTİLER

Tedavisi tamamlanan ve evinde istirahat eden eski başkanlardan Erhan Yenilmez’in dün özel konukları vardı. İYİ Parti İl Başkanı Nusret Acur, Yenilmez’i evinde ziyaret etti. Acur’a ziyareti sırasında partinin Körfez’deki Kurucu İlçe Başkanı ve İl Başkan Danışmanı İbrahim Ömer Toyran, il yöneticilerinden Güner Çiçekli, Körfez İlçe Başkanı Mehmet Candemir ile partili bir grup eşlik etti.

YENİLMEZ MUTLU OLDU

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret sırasında Yenilmez’e geçmiş olsun dileklerini ileten İYİ Parti İl Başkanı Nusret Acur, “Erhan başkanımızı evinde ziyaret ettik, çok şükür kendisini sağlık gördük ve çok sevindik. En kısa zamanda yeniden aramızda görmeyi diliyoruz” dedi. Konukları ile yakından ilgilenen Yenilmez ise, ziyaret dolayısıyla İYİ Partili heyete teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817