banner2779
banner2752
banner2750

İZMİT BELEDİYE SPORLU GÜREŞÇİLERİMİZİN RAKİPLERİ BELLİ OLDU

       On iki takım ve dört grup halinde yapılacak ilk müsabakalar serbest stilde 27 Ocak’ta başlayacak. 2. Hafta maçları 31 Mart’ta 3. Hafta maçları ise 7 Nisan tarihlerinde oynanacak.  Temsilcimiz ise ilk hafta deplasman da, ikinci hafta ev sahibi olacak. Müsabakaların Kocaeli’de Atatürk Spor Salonu ve Hasan Gemici Spor Salonunda gerçekleşmesi bekleniyor. Transferlerini tamamlayan İzmit Belediyesporun sporcularını yakın tarihte tanıtımı gerçekleşecek ve karşılaşmalar için çalışmalara başlayacaklar. Güreşçilerimiz Ankara Şekerspor Kulübü ve İzmir B.B. Spor Kulübü ile D grubunda yer almaktadır.

        Güreş Antrenörü Ömer Aslantaş “ güzel bir kura çekimi oldu öncelikle bütün takımlara başarılar diliyorum. Bu sene ilk defa 1. Lig de mücadele edeceğiz. İyi bir takım oluşturduk, güreşçilerimize inancımız tam. Bizleri hep destekleyen Kulüp Başkanımız Erdoğan Şentürk’e, Güreşten Sorumlu Başkan Yardımcımız Muhammet Öztürk’e,  sporun ve sporcunun her zaman yanında olan İzmit Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan’a çok teşekkür ederiz. Dedi.”

 

Büyükler serbest stil 1.liginde gruplar şu şekilde oluştu.

A GRUBU

1- ANKARA B.B SPOR KULUBÜ

2- KAHRAMANMARAŞ SGK. SPOR KULÜBÜ

3- ANTALYA ASAT SPOR KULUBÜ

B GRUBU

1- KIZILCAHAMAM ANADOLU GENÇLİK

2- BURSA İZNİKSPOR

3- K.MARAŞ GÜREŞ İHTİSAS KULÜBÜ

C GRUBU

1- KOCAELİ B.B. KAĞITSPOR KULÜBÜ

2- ERZURUM PASİNLER BELEİYESİ SPOR KULÜBÜ

3- SAMSUN YAKAKENT BELEDİYESİ SPOR KULÜBÜ

D GRUBU

1- ANKARA ŞEKERSPOR KULÜBÜ

2- İZMİT BELEDİYESPOR KULÜBÜ

3- İZMİR B.B. SPOR KULÜBÜ

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751