İzmit Belediyesi 2022 Yılında Da Can Dostlarımızı Yalnız Bırakmadı

Sokak hayvanlarının dostu İzmit Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, her yıl olduğu gibi geride bıraktığımız 2022 yılında da sokak hayvanlarının ihtiyaçlarını karşılamak adına önemli çalışmalara imza attı. SAYSİS üzerinden iletilen 8626 sahipsiz hayvan şikayeti ve 8.142 yaralı hayvan ihbarını cevaplayan Veteriner İşleri Müdürlüğü, talep ve rutin dağıtım olmak üzere 10.612 kilogram da mama dağıttı. 

PATİBÜS İLE HAYVANLAR SAĞLIKLARINA KAVUŞTU 

Yıl boyunca Patibüs hizmetine de aralıksız devam eden Veteriner İşleri Müdürlüğü, sokak sokak gezerek hayvanları aşıladı ve ihtiyaç durumuna göre tedavilerini gerçekleştirdi. İzmit Belediyesinin Veteriner Hekimleri, vatandaşların talepleri doğrultusunda toplam 2.620 noktaya giderek bölgedeki tüm hayvanlarla yakından ilgilendi ve hayvanların eksik olan kontrollerini tamamladı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817