İzmit Belediyesi Aşevi, Hatay’da Sıcak Yemek Dağıtımına Devam Ediyor

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ili etkilen iki yıkıcı depremin ardından yardım tırlarını bölgeye göndermeye devam eden İzmit Belediyesi, bölgedeki en büyük ihtiyaçlardan olan sıcak yemek dağıtımı için Hatay’da. 4 aşçı ve 4 yardımcı personel, her gün binlerce depremzedeye sıcak yemek dağıtımında bulunuyor.   

BAŞKAN HÜRRİYET DE ÇALIŞMALARA KATILDI

İlk etapta 20 bin olan öğün sayısı İzmit’ten bölgeye ulaşacak yardımlarla artacak. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet de tezgahın başına geçerek vatandaşlara sıcak yemek servisinde bulundu. Başkan Hürriyet, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Defne’deki Aşevimizde depremzede vatandaşlarımıza ekiplerimizle birlikte sıcak gıda dağıtımı gerçekleştirmeye devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817