İzmit Belediyesi Depremzedeler İçin Psikolojik Destek Vermeye Başladı

İzmit Belediyesi, merkez üstü Kahramanmaraş olan ve 10 ilimizi etkileyen büyük deprem felaketlerinin ardından yardım ve destek çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. “Sizi en iyi biz anlarız” notu ile çalışmalarına başlayan ve depremin ilk gününden itibaren gerek bölge ile gerek ise depremzedeler ile bağlantıyı koparmayan İzmit Belediyesi, psikologlar eşliğinde depremzedeler için psikososyal destek vermeye başladı.

0262 318 02 10 NUMARALI TELEFONDAN BİLGİ ALABİLİRLER

İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı Aile Rehberlik Merkezi’ndeki psikologların verdiği destek ile depremin oluşturduğu zorluklar ve stres ile baş etmekte zorlanan çocuklar ve yetişkinler için sürecin psikolojik olarak en az hasarla atlatılması amaçlanıyor. Büyük bir travmaya maruz kalan çocuk ve yetişkin depremzedeler, 0262 318 02 10 telefon numarasını arayarak ücretsiz psikolog hizmetinden yararlanabilirler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817