İzmit Belediyesi, Ramazan’da Davul Çalmak İsteyenlerin Başvurularını Almaya Başladı

İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Ramazan ayında İzmit Belediyesine bağlı mahallelerde davul çalacak kişilerin başvurularını almaya başladı. Ramazan ayı boyunca sahurda davul çalmak isteyen vatandaşlar; muhtarlıklardan uygunluk belgesi, ikametgâh belgesi, nüfus cüzdanı fotokopisi ve 2 adet fotoğraf ile birlikte İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne gelerek başvurularını yapabilecek.

15 MART’A KADAR SÜRECEK

Zabıta Müdürlüğü, Ramazan ayına ayrı bir renk katan davulcuların başvuru yapmasının zorunlu olduğunu açıklarken davulcu adaylarının bağlı bulundukları muhtarlıklardan uygunluk yazısı almaları gerektiğini vurguladı. Davul çalmak isteyen vatandaşlar, 15 Mart Çarşamba gününe kadar İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne gelerek başvurularını yapabilirler. 

DAVULCULARA ÖZEL KİMLİK VERİLECEK

Zabıta Müdürlüğü ayrıca, davul çalacak kişilere tanıtıcı özel bir kimlik verecek. Davulcular, vatandaşları sahura kaldırırken ve bahşiş toplarken bu kimlikleri kullanacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817