İZMİT BELEDİYESİ VE HODRİ MEYDAN’DAN ANLAMLI ORTAKLIK

İzmit Belediyesi ve Hodri Meydan Taraftarlar Derneği ortaklığında 4 tır daha deprem bölgesine doğru yola çıktı

İzmit Belediyesinin merkezüssü Kahramanmaraş olan depremlerin ardından başlattığı yardım kampanyası İzmitlilerin yoğun çabalarıyla devam ederken tırlar ihtiyaç olan bölgelere ulaşıyor. Kocaelispor Hodri Meydan Taraftarlar Derneği de topladıkları yardım malzemelerini İzmit Belediyesi ortaklığıyla afet bölgesine ulaştırıyor. 

BAL, “GÜCÜMÜZ YETTİĞİ KADAR DEVAM EDECEĞİZ”

Kocaelisporlulara teşekkür eden İzmit Belediyesi Meclis Üyesi Devrim Bal, “Yola çıkacak tırlarımızın hazırlanmasına katkı sunan Kocaelispor’umuzun efsane taraftar grubu Hodri Meydan olmak üzere bütün İzmitli gençlere teşekkür ediyoruz. İzmit halkı bu acıyı derinden hissettiğini bir kez daha gösterdi. Halkımız yağmur çamur demeden çalışmalarına devam ediyor, yardım etmeye devam ediyor. Gücümüz yettiği kadar devam edeceğiz” dedi.  

UZUN, “4 TIRLA YOLA ÇIKIYORUZ”

Hodri Meydan Taraftarlar Derneği Başkanı Ferhat Uzun, “Biz Kocaelispor Hodri Meydan Taraftarlar Derneği olarak ülkemizde büyük bir afet olduğundan dolayı derneğimizde toplamış olduğumuz ihtiyaç malzemelerini tırımıza yükledik. Fatma Başkanımız da bize mazot desteği verdi. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. 4 tırla yola çıkıyoruz. Acı hepimizin. Yardım eden herkesten Allah razı olsun” şeklinde konuştu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817