banner2779
banner2752
banner2750

İZMİT BELEDİYESİ’NDEN 1000 ZEYTİN FİDANI


 

Belsa önündeki fidan dağıtımına vatandaşlar yoğun ile göstererek 1000 adet zeytin fidanı kısa süre içinde tükendi.

 

ZEYTİN DALI BARIŞ VE KARDEŞLİK DEMEKTİR

 

Vatandaşlara fidanı dağıtıp Belsa önündeki Sabri Yalım Parkı’na sembolik olarak 1 adet zeytin fidanı  diken İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan yaptığı konuşmada “  zeytin ağacı Kuran-ı Kerimde geçen, soframızda olan ve çok farklı faydaları olan bir ağaçtır. Zeytin ayrıca barış ve  kardeşlik demektir. Kahraman ordumuz Afrin’de Zeytin Dalı operasyonunu yapıyor. Bu operasyon Suriye’de olabilir ama bu Türkiye için, İzmit için çok önemlidir.

 

OYUNLARI BOZMAYA DEVAM EDECEĞİZ

 

Asırlar boyunca ülkemizi parçalamak için içte dıştan saldırıp  oyunlar oynanıyor. Bizi Anadolu’dan çıkarmak için yapmadıkları yok.  Ama hiçbir zaman başarılı olamadılar, olamayacaklar da. Bugün de kahraman ordumuzun yaptığı bizleri ve İslam’ı yok etmek isteyenlerin, Haçlı zihniyetinin oyununu bozma operasyonudur. Suriye ve Irak sınırımızda bizi bölmeye çalışan iç ve dış güçler, hainler, terör örgütlerine destek veriyorlar. Bunlara izin verip seyredecek değiliz, Tabii ki İzmit’e kadar gelmelerini de bekleyecek değiliz. Türk milleti olarak Başkomutanımızın önderliğinde bu hainlere  ve tüm dünyaya gereken dersi veriyoruz.  

 

TÜRK’ÜN GÜCÜNÜ GÖSTERİYORUZ

 

Bizi bölmek isteyen bu güçler Türk milletinin vatanına milletine bayrağına ne kadar düşkün olduğunu, bu değerleri için neler yapabileceğini ya bilmiyorlar, ya da bilmek istemiyorlar. Bugün verilen mücadele bu değerlerimize kastetmek isteyenlere verilen bir cevaptır. Birlik, beraberlik içinde oyunları yine bozacağız. Daha çok çalışarak, daha çok kenetlenerek dosta düşmana gücümüzü göstereceğiz. Çocuklarımıza şanlı tarihimizi en iyi şekilde anlatmaya devam edeceğiz.

 

TERÖR TEMİZLENECEK

 

Zeytin Dalı operasyonu ile Türk’ün gücünü bütün dünyaya göstermekteyiz. Lamı cimi yok, Afrin alınacak. Oradaki terör temizlenecek. Oraya dostluk, kardeşlik gelecek. Bütün dualarımız kahraman askerlerimiz, güvenlik güçlerimiz için. Allah kahramanlarımızın yardımcısı olsun. Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan ve tüm yöneticilerimize Allah güç kuvvet versin” dedi. Konuşmaların ardından şehitlerimiz için hep birlikte dua edildi.

Zeytin fidanı dağıtım törenine İzmit Müftüsü Musa Bilgiç İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç, AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı, AK Parti İlçe Başkan Vekili Recep Yıldız, Kocaeli İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Feyzi Utaş, Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şube Başkanı Vedat Yoldaş, Pazarcılar Odası Başkanı Ahmet Serim, Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Mehmet Örgev, STK temsilcileri, muharip gaziler ile vatandaşlar katıldı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751