İZMİT BELEDİYESPORLU PERİLER YARI FİNALDE

      

         Kocaeli’nin 1.Lig’de ki tek basketbol takımı olan İzmit Belediyespor Kadın Basketbol takımı, Ferko Ilgaz Kbsk ile TKBL Federasyon Kupası Final Grubu’nda Isparta Işıkkent Spor Salonu’nda karşılaştı.  Temsilcimiz çeyrek final rakibi Ferko Ilgaz Hotel KBSK’yı sahada müthiş bir oyun sergileyerek 85-55 gibi 30 sayılık bir farkla yenerek yarı finale ismini yazdırmayı bildi. İzmit Belediyesporun yarı final rakibi ise Bayraklı Belediyesi olacak.

            “KOCAELİ’Yİ FEDERASYON KUPASINDA TEMSİL ETMENİN HAKLI GURURUNU YAŞIYORUZ”

        Kulüp başkanı Erdoğan Şentürk ve başkan yardımcısı Ahmet Emre Ercanlı Isparta’da takımı yalnız bırakmadı. Başkan Şentürk “ takımımız Isparta’da çok büyük bir başarıya imza attı. Sahada iyi mücadele ettiler ve güzel bir oyun sergilediler. Kocaeli’yi Federasyon kupasında temsil etmenin haklı gururunu yaşıyoruz ve kupayı ilimize getirmek istiyoruz. Karşılaşmanın en değerli oyuncusu seçilen başarılı Basketbolcumuz Ebru Torun’u, bütün gücünü sahaya yansıtan takımımızı ve teknik ekibimizi tebrik ediyorum. Cuma günü saat 14:00 de yarı final rakibimiz Bayraklı Belediyesi ile karşılaşacağız. İyi bir mücadele olacak rakibimiz güçlü bir ekip, fakat bizlerde Final oynamayı çok fazla istiyoruz takım olarak. Hak edenin kazanması taraftarıyız her zaman, heyecanla Cuma gün ki karşılaşmayı bekliyoruz. Ayrıca spor severler maçlarımızı TBF YouTube’tan izleyerek bizlere destek olabilirler Dedi.”

TKBL Federasyonu Kupası Final Grubu müsabakalarının finalistlerinin katılımı ile 3 Şubat 2018 Cumartesi günü basın toplantısı düzenlenecek. Barida Otel'de gerçekleştirilecek olan basın toplantısı saat 11:00’de başlayacak.

TBF YouTube’tan yayınlanacak TKBL Federasyon Kupası Final Grubu’nda eşleşmeler ve alınan sonuçlar şu şekilde:

Tarih

Saat

Ev Sahibi Takım

Misafir Takım

Skor 

Maç

31 Ocak Çarşamba

14:00

Bayraklı Belediyesi

Edremit Bld. Gürespor

73-53

1.Maç

31 Ocak Çarşamba

16:30

İzmit Belediyespor

FERKO Ilgaz Hotel KBSK

85-55

2.Maç

1 Şubat Perşembe

14:00

Urla Belediyesi

Mersin Basketbol

 

3.Maç

1 Şubat Perşembe

16:30

Mersin BŞB Gelişim

Kırçiçeği Bodrum Basketbol

 

4.Maç

2 Şubat Cuma

14:00

Bayraklı Belediyesi

İzmit Belediyespor

 

5.Maç

2 Şubat Cuma

16:30

3.Maçın Galibi

4.Maçın Galibi

 

6.Maç

4 Şubat Pazar

16:30

5.Maçın Galibi

6.Maçın Galibi

 

7.Maç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817