İZMİT İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNE İLÇE SAĞLIK MÜDÜRÜ ATAMASI YAPILDI

   Düzenlenen törene Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney, Başkan, Dr. Faruk Demirhan, Başkan Yardımcıları Dr. M. Serkan Şenel, Öztürk Kupşen ve çalışanlar katılım sağladı.


   İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney: “Ayşegül hanım İzmit ilçemizde çeşitli yerlerde üst düzey görev yapmış bir arkadaşımız. İzmit ilimizin sembolü ve merkez ilçesi olması dolayısıyla bizim için önemli. Köklü bir tarihe sahip. Yapımı devam eden Şehir Hastanesi ve hizmete açtığımız yeni Kocaeli Devlet Hastanesi ilçedeki önemli yatırımlardan. Ayrıca 1. Basamak sağlık hizmetlerinde gelişmiş ilçemiz. Ayşegül hanıma görevinde başarılar diliyorum. İzmit ilçemize ve ilimize hayırlı olsun” dedi.


   Dr. Saliha Ayşegül Akçığ: “İzmit nüfusu itibariyle 32 ilden büyük ve ilimizin merkezi konumunda. Sağlık hizmetlerini gayretle çalışarak en üst düzeye çıkaracağız. Bu görevin bana verilmesinden dolayı İl Sağlık Müdürümüze teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817