İZMİT’E 2 GENÇLİK MERKEZİ

İzmit’te ilki Gültepe Mahallesi’nde yapılan gençlik merkezlerinden 28 Haziran ve Mehmet Ali Paşa’daki merkezlerin de tamamlandığı ve yakında hizmete gireceği açıklandı.

EN BÜYÜĞÜ PAŞA’YA

Doğu Kışla Gençlik Parkı’nın yanındaki 745 metrekarelik alandaki M.Ali Paşa Gençlik Merkezi’nin temeli yaklaşık bir yıl önce atıldı. Taban alanı 400 metrekare olan ve 2 milyon liraya mal olan merkezde

kütüphane, kafeterya, spor salonu, salon sporları için alan, soyunma odaları, duşlar, 150 kişilik konferans salonu, derslikler ve açık teras bulunuyor. Bölgede büyük bir eksikliği giderecek olan merkezin İzmit’teki en büyük gençlik merkezi olma özelliği taşıdığı kaydedildi.

NEBİ GÜDÜK2ÜN ADI VERİLDİ

28 Haziran Mahallesi Mevlana Kültür Merkezi karşısında 397 metrekarelik bir alan üzerine yapılan gençlik merkezi de yaklaşık bir milyon liraya mal oldu. Yapımına Ocak 2017 yılında başlanan zeminle birlikte 3 kattan oluşan merkezde etüt odaları, oyun odaları, kütüphane, kafeterya ve çok amaçlı salon bulunuyor. 28 Haziran ve Bekirdere bölgesindeki gençlerin buluşma adresi olacak merkeze Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul İmam Hatip Lisesi’nden sınıf arkadaşı olan ve geçtiğimiz Kasım ayında vefat eden Nebi Güdük’ün adı verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817