İzmitli Gençlerin Yeni Yaşam Alanı Leyla Atakan Şehir Kütüphanesi Açılıyor!

İzmitli gençlere yeni yaşam alanları kazandırmak adına çalışmalarını sürdüren İzmit Belediyesi Belsa Plaza’da oluşturulan Gençlik Sokağı içindeki Leyla Atakan Şehir Kütüphanesinin kapılarını açıyor.  Kütüphanede kafe alanı ve toplantı-konferans salonu da yer alıyor. Leyla Atakan Şehir Kütüphanesinde, gençlere ders çalışabilme, kitap okuyabilme, kendilerini geliştirme ve dinlenme imkanı sunuluyor. 

GENÇLER HEYECANLA BEKLİYOR

Türkiye’nin tek dereceli seçim sistemiyle seçilen ilk kadın belediye başkanı olan Leyla Atakan’ın da anılarının yaşatılacağı kütüphane, gençlerin yeni ders çalışma ve sosyalleşme alanı olacak. Gençlerin heyecanla beklediği Leyla Atakan Şehir Kütüphanesi, 21 Ocak Cumartesi saat 14.00’te kapılarını açacak. Leyla Atakan Şehir Kütüphanesi, Yunus Emre Kültür Merkezi’nde büyük talep gören Çetin Emeç Kütüphanesinin ardından, İzmit Belediyesinin kente kazandırdığı ikinci kapsamlı kütüphane olacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817