banner2779
banner2752
banner2750

İzmit’te, AK Parti’ye 41 Yeni Üye
 AK Parti İzmit İlçe Başkanlığınca Mevlana Kültür Merkezi’nde düzenlenen üye katılım programında 41 kişi, AK Parti’ye üye oldu.

Teşkilatlarını güçlendirmeye devam eden AK Parti yöneticileri üye sayısını her geçen gün arttırıyor. AK Parti İzmit İlçe Başkanlığı’nın SKM programı bünyesinde düzenlediği programla 41 kişi AK Parti’ye üye oldu. Mevlana Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen üye katılım programına partililer adeta akın etti. İzmit İlçe Teşkilatının tam kadro katılım sağladığı üye katılım programında, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, gençler tarafından meşalelerle büyük bir coşkuyla karşılandı.

‘GELECEĞİMİZİN EŞİĞİ’

Programa, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun yanı sıra, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak, İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muharrem Tutuş, ilçe yöneticileri, il yöneticileri, mahalle temsilcileri ve çok sayıda partili katıldı. Başkan Karaosmanoğlu ve Korkmaz, program öncesinde katılımcıların her biriyle sohbet etti. Üye katılım programında açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Ali Korkmaz, yerel seçimlerin önemine işaret ederek, “Ülkemizin geleceğinin eşiğidir. İstikbalimizin eşiğidir” ifadelerini kullandı.

‘SİRMEN’İN UFKU DAR’

Hükümete yönelik yapılan operasyonlara işaret eden Korkmaz, “Ülkemizde yolsuzluk olduğunu söylediler. Yolsuzluk olsaydı bunca hizmet nasıl yapılırdı? 80 yılda yapılamayan hizmetler 10 yılda nasıl yapılırdı? Onların idrakları bunları anlamaz. Ama asıl soygun nedir bilir misiniz? Hani panayırlarda cambazlar vardır, ipin ucunda gezerler, aniden düşüyormuş gibi yapınca cambaza bak düşüyor diye bağırancepçiler, ceplerinden paraları çekerler. Şimdi cambaza bakın yerine, kutuya bakın oldu. ayakkabı kutusunu gündeme getiriyorlar. Bu cambazlar bir aydır maalesef halkımızın cebinden paraları çekiyorlar” dedi.

‘SİRMEN’İN UFKU DAR’

Konuşmasına devam eden Korkmaz, “Onlar cambazlık yaparak, halkın cebinden paralarını alırdı. Bu teşkilatlar ve halkımız bu cambazlara prim vermeyecekler” dedi. CHP İzmit Belediye Başkan Adayı Sefa Sirmen’e yüklenen Korkmaz, “Tabi İzmit’te de algı yönetimi yapılmaya çalışılıyor. Eskimiş siyasetçi var. Her gittiği her gittiği yerde iş vadediyor. Ufukları çok dar” şeklinde konuştu.

‘MİLLET DEFTERİNİZİ KATLAYACAK’

Sirmen’e yönelik eleştirilerini sürdüren Başkan Ali Korkmaz, “Uğur mumcu parkını genişleyeceğiz diyor. Biz bunları zaten çok önceden beri söylüyoruz. Bunların ufukları dar olduğu için otoparkları düşünemiyorlar. İşte bu eskimiş siyaset tarzı. Bunlara bu millet hiçbir zaman prim vermeyecek. Birde kalkmış matematik dersi veriyor. Bu millet sizin defterinizi katlamıştır 30 Mart’ta da defterinizi katlayacaktır. Hizmet etmek aşk işidir. Enerjisi bitmiş insanların bu kentte hizmet etmesi mümkün değildir. Başkanlarımıza bakıldığında gece gündüz halkımıza hizmet etmek için çalışıyoruz” dedi.

‘SAHTE KAHRAMANLAR’

Korkmaz, açıklamalarının devamında, “Seçimden seçime milleti hatırlayan, sahte kahramanlar boyunun ölçüsünü her zaman alacaktır. Bu millet bu hizmetleri gördü. Ülkemizdeki gelişimi gördü. Bu hizmetlerin devamı konusunda desteklerini esirgemeyecektir. Bu ip cambazlarına, sahte kahramanlara prim vermeyecek” değerlendirmesinde bulundu. sonrasında söz alan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, ise, yeni dönemde İzmit’in şaha kalkacağını söyleyerek“Kocaeli’miz daha büyük kazanımları olacak. Halkımız için en güzel hizmetleri yapıyoruz. Bizler hiç kimseye yalan söylemiyoruz. Bunu yaparken halkı ve hakkı düşünerek hareket ediyoruz” şeklinde konuştu.

’41 KERE MAŞALLAH’

Bölgede yapılan yatırımlar hakkında bilgi veren Başkan Doğan, “Biz insanımızı yüceltiyoruz. Mehmet Ali Paşamız yıllardır mahrum edildiği hizmetleri son 10 yıldır almaya başladı. Bu hizmetlerin yapılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Teşkilatlarımızla çok daha güzel hizmetler yapacağız” dedi.  Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ise, yapılan hizmetlere işaret ederek, “Terlemeden yorulmadan olmuyor. Bizim sloganımız çalışınca oluyor. Bizler ülkemiz ve halkımız için çalışacağız” dedi. Karaosmanoğlu partiye katılan üyelerle alakalı da “41 kardeşimize 41 kere maşallah. Kendi evinize kendi yuvanıza hoş geldiniz” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751