banner2779
banner2752
banner2750

KAÇARKEN YAKALANDILAR

Alınan bilgi ve iddialara göre, Tütünçiftlik Güney Mahallesi Nene Hatun Caddesi’nde, Körfez İlçe Emniyet Müdürlüğü sivil asayiş ekipleri devriye gezerken 3 kişinin durumlarından şüphelendiler.

Polisler, 3 kişiyi durdurarak kimlik kontrolü yapmak istediler. Bu sırada polisin dur ihtarına uymayan 3 kişi hızla kaçmaya ve kaçarken de bazı eşyaları atmaya başladılar.

Polisin sıkı takibinden kaçamayan 2 kişi saklanmak isterken kıskıvrak yakalandılar. Yakalanan A.Ç. ve A.Y. ekiplerce gözaltına alınırken, kaçış yollarında yapılan aramalarda otlar arasına atılmış pense, İngiliz anahtarı gibi malzemeler bulundu. Bu arada, adının B.Ö. olduğu öğrenilen üçüncü kişi kaçarak izini kaybettirdi.

Yakalanan şahısların yapılan ilk sorgularında kiraladıkları 34 GP… plakalı araçla Körfez’e geldikleri öğrenildi. Bunun üzerine araç bulundu ve kiralamayı yapan rent a car görevlisi huzurunda bagajı açıldı. Açılan bagajdan 2 adet tır aküsü çıkınca şahısların akü hırsızlığı yaptıkları belirlendi. Karakola aküsünün çalındığını bildiren Güney Mahallesi’n de park halindeki tır sürçüşü de çağrıldı ve aküler teşhis ettirilerek, teslim edildi.

Sorguları sonrasında adliyeye sevk edilen 2 kişi tutuklanırken, kimliği belirlenen üçüncü şahsın aranmasına devam ediliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751