KADIN KOLLARINDA MÜLAKATLAR SÜRÜYOR

13 Ocak Cumartesi Hasan Gemici Spor Salonunda yapılacak AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Kongresi öncesinde yönetim kurulunda ve mekanizmalarında görev yapacak isimlerin belirlenmesi için mülakatlar sürüyor. AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Seda Gören Bölük ve MKYK üyesi Yasemin Batur ile gerçekleştirilen mülakatlara AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz’da eşlik ediyor. Yapılan mülakatlar hakkında bir açıklama yapan Yılmaz, “İl Kadın kollarımızda görev yapmak isteyen teşkilat üyelerimiz büyük bir teveccüh gösteriyorlar. Yoğun bir başvuru var. Bizlerde bu noktada mülakatlar yaparak inşallah en uygun yönetim kurulu listesini oluşturacağız” dedi.

“TÜRKİYE’NİN KADINLARI SOKAĞA ÇIKTI, MEYDANLARA İNDİ”

AK Parti Genel Merkezi tarafından tekrar Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanlığına yeniden aday gösterilen Serpil Yılmaz, mülakatlarda birbirinden değerli isimlerle görüştüklerini belirterek, “Kadınımızın siyasette yerini daha fazla güçlendirme adına Genel Merkezimizin çok önemli çalışmaları ve teşvikleri var. Siyasetin merkezinde yer alan kadınlarımızla birlikte güçlü ve büyük Türkiye’nin inşasında sorumluluk alıyoruz. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde 2023’e koşar adımlar ilerliyoruz. Ülkemizin gelişmesi ve kalkınması adına ortaya koyduğumuz irade, 15 Temmuz’da kendisini tüm Türkiye’de göstermiştir. Milletimizin her ferdiyle ve vatansever emniyet güçlerimizin kahramanlıklarıyla FETÖ’nün hain darbe girişimini derdest ettik. İşte o gün demokrasiye ve ülkesine bağlı Türkiye’nin kadınları sokağa çıktı, meydanlara indi. Bayrağına, ülkesine, demokrasisine ve özgürlüğüne sahip çıktı” açıklamasını yaptı.

“YETKİLİ KURULLARI BELİRLEMEDE ÇOK TİTİZ DAVRANIYORUZ”

Bugün siyasette artık kadınlar daha etkin ise AK Parti iktidarının ve özellikle Cumhurbaşkanımızın özel çabalarıyla olduğunu da sözlerine ekleyen Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz, “Bugün aramızda Genel Başkan Yardımcımız Bölük ve MKYK üyemiz Batur ile mülakatları gerçekleştiriyoruz. Yetkili kurulları belirlemede çok titiz davranıyoruz. AK Parti’nin insanı yaşat ki devlet yaşasın ilkesine ve değerine en iyi katkıyı sunacak arkadaşlarımızı seçmeye çalışıyoruz. Birbirinden kıymetli ve değerli teşkilat üyelerimizle bir bayram edasıyla, birlik ve beraberlik içerisinde çalışmamızı yapıyoruz. İnşallah Rabbimizin de izniyle mülakatların sonucunda en güzel ve en uygun bir listeyle kongremizi icra edeceğiz” diyerek sözlerini tamamladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817