Kağıtspor Yeni Sezon İçin Dev Adamlarını Seçiyor

Basketbol branşında yeni sezon çalışmalarına hız veren Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor, A takım deneme antrenmanını İzmit 50. Yıl Spor Salonu’nda 31 Temmuz-1 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirdi. Seçmelere Kocaeli’nden ve çevre illerden birçok genç katıldı. 2 gün süren ve toplamda 10 saatin üstünde gerçekleşen antrenmanların ardından duygu ve düşüncelerini dile getiren Kağıtspor Basketbol Baş Antrenörü Hakan Köseoğlu, “Çok güzel günler bizleri bekliyor” dedi.

KOCAELİ VE ÇEVRE İLLERDEN YOĞUN KATILIM

A takım deneme antrenmanları sonunda konuşan Kağıtspor Basketbol Baş Antrenörü Hakan Köseoğlu; “Çarşamba ve perşembe günleri gerçekleştirdiğimiz bu deneme antrenmanları bizim için çok güzel oldu. Antrenmanlarımızı ilimizden ve çevre illerden gelen yoğun katılım eşliğinde gerçekleştirdik. Aslına bakarsak bizim açımızdan sevindirici ve güzel bir olay bunun sayesinde güzel bir tarama yapmış olduk” şeklinde konuştu.

“ÖNEMLİ BAŞARILAR BİZLERİ BEKLİYOR”

Kağıtspor’daki amacının başarı ile endeksli topluma hizmet olduğunu belirten Baş Antrenör Köseoğlu; “Bizim buradaki amacımız uzun vadede bir üst lige çıkmak. Takımımızı da ona göre oluşturmaya çalışıyoruz. Kocaeli Büyükşehir Belediyemize vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ederiz. Sezon başladığında birlik olabilir ve şehirle bütünleşebilirsek çok güzel başarılara imza atabileceğimize inanıyoruz. Çok güzel günler bizleri bekliyor” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817