Kağıtsporlu milliler mecliste ödüllendirildi

ÜLKEMİZİ BAŞARIYLA TEMSİL ETTİLER

Kağıtspor bünyesinde spor yapan ve 2012 Londra Olimpiyatları’nda kentimiz ve ülkemizi başarıyla temsil eden sporcularımız, Büyükşehir Meclisi’nin eylül ayı toplantısı öncesinde düzenlenen törenle ödüllendirildi. Olimpiyatlarda çeşitli branşlarda dereceye giren ve ülkemizi başarıyla temsil eden Kağıtsporlu sporcularımız; Masa Tenisinde Neslihan Kavas, Engelli Halterde Özlem Becerikli ve Turan Mutlu, Engelli Judoda Halil İbrahim Önel, Boks’ta Fatih Keleş ve Selçuk Eker, Halterde Aylin Daşdelen, Nurdan Karagöz ve Sibel Şimşek’e ödül çekleri Başkan Karaosmanoğlu tarafından meclis toplantısı öncesinde takdim edildi.

OLİMPİYATLARDA ÜÇ MADALYA ALDILAR

2012 Londra Olimpiyatları’nda Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu sporculardan iki sporcumuz ülkemize üç madalya kazandırdı. Masa Tenisinde Neslihan Kavas, Takım ve Ferdi müsabakalarda iki gümüş madalya kazanarak Olimpiyat ikincisi olurken, Engelli Halterde yarışan milli sporcu Özlem Becerikli ise kaldırdığı 118 kilo ile Olimpiyat üçüncüsü olarak bronz madalyanın sahibi oldu. Ayrıca Halterde milli sporcularımız Sibel Şimşek, Nurdan Karagöz ve Aylin Daşdelen, Boks’ta Fatih Keleş ve Selçuk Eker, Engelli Halterde Turan Mutlu, Engelli Judoda Halil İbrahim Önel ülkemizi temsil etti.

BAŞKAN: SPORDA SÖZ SAHİBİ OLDUK

Londra Olimpiyatları’nda ülkemizi temsil eden milli sporcularımız, meclis toplantısı öncesinde Başkan Karaosmanoğlu’nu makamında ziyaret etti. Kağıtspor yöneticilerinin de hazır bulunduğu ziyarette Başkan Karaosmanoğlu, Kocaeli’ni ve Türkiye’yi olimpiyatlarda temsil eden sporcularımızı kutladı. Sporcularımızı tek tek tebrik eden Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Olimpiyatlara katılmak, Türkiye’yi ve Ay Yıldızlı bayrağımızı temsil etmek önemli bir başarıdır. Bu yarış içinde olmak kadar, katılmak da önemli. Türkiye’yi olimpiyatlarda temsil eden sporculara sahip olmak, Kağıtspor adına büyük bir başarıdır. Birçok spor dalında Kocaeli olarak, Kağıtspor olarak, Türkiye’de söz sahibi olduk. Sporcularımızı tekrar kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. Sizin başarılarınız sadece bizi değil, bütün Türkiye’yi sevindiriyor. Desteğimiz her zaman sizinle olmaya devam edecek’’ dedi.

MECLİS ÜYELERİ AYAKTA ALKIŞLADI

Büyükşehir Meclisi’nin eylül ayı toplantısı öncesinde ise Başkan Karaosmanoğlu tarafından Kağıtsporlu milli sporculara ödülleri verildi. Meclis üyelerinin alkışları arasında sporcularımızın boynuna birer çiçek takan Başkan Karaosmanoğlu, ödül çeklerini de takdim etti. Milli sporcularımızdan Neslihan Kavas’a 15.000, Özlem Becerikli’ye 10.000, Sibel Şimşek, Fatih Keleş, H. İbrahim Önel, Nurdan Karagöz, Selçuk Eker, Turan Mutlu ve Aylin Daşdelen’e ise 5.000 TL’lik çek verildi. Başkan Karaosmanoğlu ile milli sporcularımız ve meclis üyeleri, törenin ardından hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817