KANDIRA BELEDİYESİ'NDEN AFRİN ŞEHİTLERİMİZİ ANMA PROGRAMI

Prof.Turan Güneş Kültür Merkezinde 14 Şubat Çarşamba akşamı saat : 20.30’da düzenlenecek olan programa tüm vatandaşlar davetli.

Kandıra Belediyesi, Afrin şehitlerimizi ve Vatan müdafasında şehit olan tüm askerlerimizi anmak, bölgede mücadele veren askerlerimize destek olmak amacı ile Prof.Turan Güneş Kültür Merkezinde bir program düzenliyor.

14 Şubat 2018, Çarşamba akşamı saat 20:30’da düzenlenecek programda Televizyon Programcısı Hakan Süer’de katılarak Afrin’deki izlenimlerini paylaşacak.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayacak programa ilçe protokolü ve vatandaşların yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

Vatan savunmasının eşsiz kahramanları olan şehitlerimize  minnet borçlu olduğumuzu ve haklarını hiçbir zaman ödeyemeyeceğimizi vurgulayan Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken,  vatanımızı müdafaa sırasında şehit olan kardeşlerimizin ailelerinin de  yanındayız, yanında olmayı da sürdüreceğiz diyerek düzenleyecekleri programa tüm vatandaşların davetli olduğunu belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817