KANDIRA F TİPİ CEZAEVİ BÖLGESİNDE CAMİ YAPIMINA BAŞLANDI

Çevre mahallelerin, yol güzergahında olan vatandaşların da düşünüldüğü cami projesinin  yıl içinde tamamlanması hedefleniyor.

Başlatılan proje ve çalışmalarda vatandaşların yaşamlarını kolaylaştırmayı amaçlayan Kandıra Belediyesi , Kocaeli Büyükşehir Belediyesiyle birlikte ortak proje kapsamında Kandıra F Tipi Cezaevi lojmanlarına 500 kişilik cami yapımına başladı. İnşaatı Kandıra Belediyesi tarafından yaptırılan projede vatandaşların istek ve talepleri değerlendirildi.

Yaklaşık 2 bin kişilik  nüfusa sahip olan Kandıra F Tipi Cezaevi lojmanları bölgesinin dışında burada yapılacak olan camiden çevre mahallelerdekilerle birlikte yol güzergahından geçen vatandaşlar da yararlanabilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817