banner2779
banner2752
banner2750

Kandıra Gençlerbirliği Spor’a Klarnetli Kutlama

Kuruluşunun 70. yılında Süper Amatör Lig’e yükselen Kandıra Gençlerbirliği Spor bu başarısını dünyaca ünlü klarnet sanatçısı Mustafa Kandıralı’nın yeğeni, ünlü klarnet virtüözü Türkan Kandıralı ve ses sanatçılarının katıldığı bir programla kutladı. Kandıra Belediyesi ile ortaklaşa Namazgahta Kültür Merkezi’nde düzenlenen 70. Yıl ve Şampiyonluk Gecesi özel programının sunuculuğu Çağdaş Kocaeli Gazetesi Spor Müdürü Yiğit Özcan tarafından yapıldı.  

OKAN: KANDIRA ADETA TEK YÜREK OLDU

Gecede il konuşma kulüp başkanı Tansu Okan tarafından yapıldı. Okan, Kandıra Gençlerbirliği kurucularından futbolcularına, teknik direktörüne, ailelerine ve taraftarına kadar emeği geçen herkese tek tek teşekkür ederek başladığı konuşmasında, Kandıra Kandıra Gençlerbirliği Spor’un Kocaeliyi Avrupa AET’de ilk olarak temsil eden takım olduğunu söyledi. Sözlerini ‘’ İnandık ve hep birlikte emek verdik. Kandıra Gençlerbirliği çatısı adlında Kandıra adeta  tek yürek oldu. Kandıranın birlik olduğunda neler başarabildiğini gösterdik.  Herşey Kandıra için ‘’ diyerek sözlerini sürdürdü.

BAŞKAN TURAN: KANDIRA’YA ENERJİ VE SİNERJİ GETİRDİLER

Ardından kürsüye davet edilen Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, Spor camiasından gelen biri olarak spor üzerine anektotlarla başladığı konuşmasında, emeği geçen herkese tek tek teşekkür ederken gençlerin kötü alışkanlıklardan kurtarılması için sporun önemine değindi. Kandıra Gençlerbirliği Spor’un Kandıra’ya bir enerji ve sinerji getirdiğini ifade eden Başkan Turan, ‘’ İnşallah bu sinerjiyi bir dahaki dönemde de devam ettiririz.  Sadece bu başarı bizim için yeterli değil. 70 yıl emek veren insanların neye emek verdiklerini gördük ve bizim bunu göstermemiz gerekiyor. İnşallah bu başarılar ilerleyen yıllarda da devam eder ve bizde yine böyle kutlamalarda bir araya geliriz’’ dedi.

AYDIN: KOCAELİ’YE ÇOK ÖNEMLİ SPOR YATIRIMLARI YAPILDI

Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (KASKF) Başkanı Murat Aydın Kandıra’nın Kocaeli ili içinde sporun her türlü alanından faydalanılacak ve yaşanılacak bir ilçe olduğunu ifade ettiği konuşmada,  Kocaeli de çok önemli sportif yatırımlar yapıldığını ifade etti. Özellikle KBB Belediye Başkanı Tahir Büyükakın tarafından çok önemli sportif yatırımlar yapıldığını ifade eden Aydın, ‘’  Kocaeli kentinde 12-13 yılda 44 tane futbol sahası yapıldı. Her ilçenin havuzu, spor salonu var. 570 tane spor kulübümüz olan bir kentiz. Verilen desteklerle, ilçe belediyelerimizin, büyükşehir belediyemizin destekleriyle iş kolaylaşıyor. Bu desteklerle pırıl pırıl salonlarda spor yapma şansına sahibiz. Kocaeli kentinde bu gün dört yüz bin sporcuya ulaşmış vaziyetteyiz. Kocaeli’nin nüfusu 2 milyon nüfusu aşmış olsa da başta spor kulüpleri ile, sporcuları ile ve spora destek veren, hizmet veren kulüp bünyesindeki yöneticileri ve aileleri ile çok büyük bir aileyiz. Ben bu şampiyonlukta emeği olan herkesi teker teker kutluyorum ’’ şeklinde sözlerini sürdü.


TÜRKAN KANDIRALI COŞTURDU

Adnan Turan'a Tansu Okan, Murat Aydın'a RamaZan Dağtekin, Türkan Kandıralı'ya Aygün Aynagöz ve Kemal Özcan'a Selçuk Uztürk tarafından Kandıra Gençlerbirliği Spor formaları takdim edildi. Kandıra Gençlerbirliği Spor Kulübü sporcuları, aileleri siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, Kandıra spor camiasının önde gelen kişilerinin katılımıyla gerçekleştirilen kutlama programı, ünlü klarnet üstadı Türkan Kandıralı ve ekibi tarafından seslendirilen birbirinden güzel parçalarla gece boyu devam etti. Katılımcılar klarnet ve oyun havaları eşliğinde sahnede uzun süre oynadı.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751