KANDIRA’DA MOTOFEST RÜZGARI ESTİ

Kandıra Kerpe’de yapılan Motofest Festivali binlerce motosiklet severini bir araya getirdi.

Kandıra sahillerinde yapılan etkinlik programlarına bir yenisi daha eklendi. Yeşilin ve mavinin merkezi olan Kandıra, hafta sonunda binlerce motosiklet sevdalısını bir araya getirdi.

“Başkan Adnan Turan, Motofesti Ziyaret Etti”

Festival alanını ziyaret eden Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, “Türkiye’nin dört bir yanından ilçemize gelen motor severleri ağırladık. Kandıra’mızın tanınmasına büyük olanak sağlayan, turizm açısından zenginlik katan etkinlikleri destekliyoruz.” diye konuştu.

Harika koyları, plajları ve kumsalları olan Kandıra, Kerpe’de düzenlenen Motofest Festivalinde standlar kurulurken, etkinlikler ve konserler düzenlendi. Kandıra Belediyesi’nin de destek verdiği festivale katılan binlerce motor sever, Kandıra’nın doğasına ve sahillerine hayran kaldı. Bu tür etkinliklerin ilçe turizmine katkı sağladığını belirten Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, Kandıra’nın tanıtılmasına büyük önem verdiklerini belirtti.

İlçeye gelen motorcular ile etkinlik alanında buluşan Başkan Adnan Turan, Qiuck Sigorta Ceo’su Levent Uluçeçen ve motor sever vatandaşlar ile sohbet etti. Etkinliğe destek veren Uluçeçen, “Kandıra Marmara bölgesinin incisi konumunda. Buraya gelmekten mutluluk duydum. Tüm motorcu arkadaşlarımıza ricam bu cennet güzelliklere sahip ilçemizi temiz tutalım. Başkanımız Adnan Turan’ın da spor ve sporcuya her zaman destek verdiğini de biliyorum. Rabbim yardımcısı olsun.’’ dedi.

Festival boyunca gündüzleri yarışmalar, turnuvalar, geziler, eğlenceli aktiviteler ve motosiklet gösterilerinin yapıldığı Motofest Festivali, yurt içi ve yurt dışından festival alanına gelmeye başlayan çok sayıda motosiklet tutkununu misafir etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817