KARADENİZ ''ASKERİMİZİN YANINDAYIZ''

Ali Karadeniz, devam eden hareketin başarıyla bitmesi için askere dua ettiklerini ve sonuna kadar desteklediklerini ifade ederek, “Dünyanın en güçlü ve bilinçli hareket kabiliyetine sahip kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimizin kayıp vermeden zafer haberleriyle dönmesini bütün kalbimle diliyorum. Türk milleti her zaman olduğu gibi söz konusu vatan olduğunda yine tek ses ve tek yürek olmuştur. Bu birlikteliğe her zaman kinden bugün daha çok ihtiyacımız var. Ülkemizde iktidar ve muhalefet tüm siyasi partilerimizin birlikte hareket etmesi ayrı bir sevinç kaynağıdır. Türk şoför esnafı olarak askerlerimizin hiçbir kayıp vermeden bölgeye barış ve huzur getirerek geri dönmelerini cani gönülden istiyoruz. Bu Zeytin Dalı harekatı hiç kuşkusuz bölgeye huzur getireceği gibi terör örgütlerine de büyük bir mesaj olacaktır’’ dedi.

Karadeniz, her ülkenin kendi sınırlarını tehlikelere karşı koruma ve savunma hakkı olduğunu da hatırlatarak, ‘’Sonuna kadar haklı oluğumuz bu operasyonda, Mehmetçiğin başarılı olacağına dair hiçbir şüphe ve endişemiz bulunmamaktadır’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817