KARADENİZ; BİZ SORUNU ÇÖZERİZ

Karadeniz, Barbaros Mahallesi’nde yer alan eski askeri alanın Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından tır parkı yapılacağının açıklamasına sevindiklerini belirterek, ‘’Buraya yapılacak olan tır parkının işletmesine talibiz. Bize bu garaj yapılıp kiralansın, en iyi hizmetle buranın çalışmasını üstleniriz. Yapacağımız hizmetle, parka gelen tır şoförleri 24 saat servisle evlerine bırakılacağı gibi, alan içinde kurulacak olan sosyal donatılarla da şoförlere yemek, barınma gibi hizmetler verebiliriz’’ dedi.

Karadeniz, yaklaşık 30 dönümlük alanda kurulacak olan hizmet birimleri sayesinde, tırların mahalle aralarına parkına da son verebileceklerini ve denetlemelerle de düzeni sağlayabileceklerini söyledi. Karadeniz, buraya yapılacak olan tır parkına talip olduklarını tekrarlayarak, kendilerinden daha iyi işletme yapacak kimsenin olmadığını da söyledi.

Karadeniz, bu çalışmalarda hızlı hareket edilmesi gerektiğini de ifade ederek, ‘’Halk mahalle aralarına park eden tırlardan, kamyonlardan muzdarip. Bir an önce park yapılmalı ve işletmeye açılarak düzen sağlanmalı’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817