Karadeniz” “Ceza Yazmazdan Önce  Yer Bulsunlar”

Ali Karadeniz, daha önce defalarca bu konuda uyarıda bulunduklarını, hatta yer gösterip teklifte bulunduklarını hatırlatarak, “Belediye bizim gösterdiğimiz çözüme yanaşmadı. Karayolları alanının küçük bir bölümü tır ve kamyon otoparklı için uygundu. Bu fırsat kaçırıldı, sonrasında da Hürriyet Bulvarı’nda yer alan arsa Büyükşehir Belediyesi’ne verildi. Bu arsa da tır parkı yapılacaktı ama o da kaldı, hiçbir çalışma yok. İlçe de park sorunu var, yer de var ama her kez bekliyor. Şoför esnafına yer gösterilmediği gibi mecburen sokak aralarına park edince de ceza yazılıyor. Esnaf zaten zor geçiniyor, bir de üst üste ceza yazılınca batma noktasına geliyor. Her zaman dedik, bu ülkede dönen teker durunca ekonomi de durur” dedi.

Karadeniz, yetkililerden önce çözüm bulmalarını isteyerek, “Her mahalle de uygun bir park alanı bulunabilir. Bu alanlar park için gösterilirse, alanın dışına park edenlere ceza yazılabilir. Geçici olarak yapılacak bu çözüm sonrasında da, servisiyle, sosyal donatılarıyla tır parkı yapılınca araçlar buraya yönlendirilebilir. İlk aşamada park yapılıncaya kadar geçici çözüm üretilmeli ve esnaf bu sıkıntıdan kurtarılmalıdır” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817