KARADENİZ ; '' ŞOFÖR ESNAFI 2018'DEN ÇOK ŞEY BEKLİYOR. ''

2018 yılının, ulaşım ve nakliye alanında hizmet veren şoför esnafının sorunlarının çözüldüğü bir yıl olmasını dilediklerini söyleyen Karadeniz, bu konuda ümitli olduklarını ifade etti.

Yeni yılın şoför esnafına bol kazançlı ve kazasız belasız bir yıl olarak gelmesini dileyen Körfez Şoförler Odası Başkanı Ali Karadeniz, bunun için de atılması gereken ciddi adımlar olduğunu belirtti. Karadeniz dilek ve temennilerini de belirttiği açıklamasında, ‘’Şoför esnafının yıllardan beri gelen ve büyüyen mağduriyetleri var. 2018 yılında bu mağduriyetlerin giderilmesini diliyorum. 2017 şoför esnafı için zor bir yıl olarak geçti. Ama 2018'de tüm bu zorlukları aşacağımıza inanıyoruz. Şehirlerarası yük taşımacılığı yapan, servis aracı işletmeciliği yapan, minibüsçü, taksici, dolmuşçu, kamyoncu, halk otobüsçü esnafımız için tüm sorunların çözüleceği bir yıl olmasını temenni ediyoruz. Umuyoruz ki yakıt fiyatları, vergiler, korsan taşımacılık yapanlar gibi birçok konuda mağduriyet yaşayan şoför esnafımızın bu mağduriyetleri giderilecektir. Çocuklarımızla, ailemizle şehir içi şehir dışı tüm seyahatlerde huzurla ve güvenle yolculuk ettiğimiz bir yıl olmasını en içten duygularımla istiyorum. Yeni yılın sağlık, mutluluk, ferah getirmesini ve büyüyen ekonomimizle ulaşım sektöründeki tüm sıkıntıların giderildiği bir yıl olmasını diliyorum’’ dedi.

Karadeniz, 2017 yılında nakliyecilik ve taşımacılık yapan esnaf sayısında artış olmadığını, hatta azalma görüldüğünü de ifade ederek, ‘’Ekonomik koşullar, ağır vergi yükü, artan belge sayısı şoför esnafını zor durumda bırakmaya devam etti. Varlığını korumaya devam etmek isteyen şoför esnafı, araçlarını yenilebilmek için ÖTV, KDV indirimi yapılmasını bekliyor. Şiddetle ekonomik desteklere ihtiyacımız var. Aksi halde varlığımızı devam ettirmek ve araçlarımızı yenilemek için şansımız olmayacak’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817