Karamürsel İYİ’leri Bekliyor

Yıldız, Karamürsel’de gördüğü ilgi üzerine, “Karamürsel İYİ’leri bekliyor” dedi

İYİ Partili milletvekili aday adayları, SKM programları çerçevesinde ilçe ilçe gezmeye devam ediyor. Milletvekili aday adaylarından Şanbaz Yıldız’ın son durağı Karamürsel’di. Karamürsel İlçe Başkanı Orhan Kılınçsoy’un da yer aldığı ziyarette Yıldız, esnaf ziyareti yaparken partililerle birlikte pazardaki esnaf ve vatandaşlarla da bir araya geldi. Yıldız, gördüğü ilgiden çok memnun kaldı.

DOKUSU UYDU

Karamürsel’in İYİ Parti’yi her zaman sevgi ile karşıladığını ifade eden Yıldız, “Karamürsel’in dokusu İYİ Parti’ye hep uymuştur. Partiyi kurduğumuzdan beri Karamürsel her zaman bizlere kucak açtı, sevgiyle bizlerle yol yürüdü. Bizler de bu yüzden Karamürsel’e gelmekten, Karamürselli hemşerilerimizle birlikte olmaktan hep mutluluk duyduk. Bu ilgi de şunu gösteriyor: Karamürsel İYİ’leri bekliyor” dedi.

GEÇMİŞ OLSUN

Karamürsel halkı, İYİ Parti İstanbul İl Binası’na silahlı saldırı gerçekleşmesi nedeniyle Yıldız’a geçmiş olsun dileklerini sunarken, Yıldız ise, “Bizler demokrasi ve adalet için bu yola çıktık. Her türlü tehdit ve baskıya rağmen cesurca siyaset yaptık. Bundan sonra mücadele azmimiz daha da artacak. Milletimizle birlikte Türkiye’ye huzuru, kardeşliği getireceğiz. Türk halkı en iyisine layık” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817