KARAOSMANOĞLU, ECZACIBAŞI’NA KONUK OLDU
 Gebze Organize Sanayi Bölgesi(GOSB) içerisinde faaliyetlerini sürdüren, Tüketim Ürünleri Grubu şirketlerinden biri olarak ‘Ev Dışı Tüketim’ sektöründe üretim gerçekleştiren Eczacıbaşı Profesyonel’in konuğu Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu oldu. Çalışanlarla bir araya gelen, daha sonra fabrika alanını gezen Başkan Karaosmanoğlu’na, Eczacıbaşı Profesyonel Genel Müdürü Yeşim Roth, Eczacıbaşı Profesyonel Pazarlama ve Satış Direktörü Melike Koçoğlu, Eczacıbaşı Profesyonel Fabrika Müdürü Altuğ Erbil ve GOSB Yönetim Kurulu Başkanı Vahit Yıldırım eşlik etti.

 

ECZACIBAŞI’NIN HİZMET ALANI ANLATILDI

Eczacıbaşı Profesyonel temizlik, hijyen ve gıda ürünleri noktasında gerçekleştirdiği hizmetlerini on binden fazla işletme ile buluşturuyor. Türkiye’deki müşterilerine geniş ürün yelpazesiyle hizmet verildiğini ifade eden Eczacıbaşı Profesyonel Fabrika Müdürü Altuğ Erbil, “Üç ana grupta yer alan ürünlerimiz ile profesyonel işletmelere hizmet aktarıyoruz. Eczacıbaşı Profesyonel,  ‘Temizlik Kağıdı Ürünleri’, ‘Temizlik ve Hijyen Ürünleri’ ve ‘Gıda Ürünleri’ kategorilerinde işletmelere ürün tedariği gerçekleştiriyoruz. Bu anlamda birçok farklı markalarla sektöre profesyonel çözümler sunuyoruz” ifadelerini kullandı.

 

ÇALIŞANLARLA BULUŞTU, SORULARA CEVAP VERDİ

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu çalışanlarla buluşmasında, kadın sayısının iyi noktada olması nedeniyle Eczacıbaşı Profesyonel idarecilerine teşekkür etti. Kadın çalışanların desteklenmesi gereğini vurgulayan Başkan Karaosmanoğlu, “Bugün burada olmaktan mutluluk duydum. Sizlerin tavsiyelerini ve fikirlerini almak için sizlerle buluşuyoruz. Kadın istihdamında pozitif ayrımcılık yapan firmalara da buradan bir kez daha teşekkür ediyorum” derken kadınların iş dünyasındaki azmini de takdirle karşıladığını vurguladı. Çalışanlar tarafından ağaçlandırma, ulaşım ve sosyal hayatla ilgili sorulara cevap veren Başkan Karaosmanoğlu, Kocaeli’de her yıl dikilen bir milyon ağaç çalışmasının bir kampanya ile GOSB içerisinde de yapılacağını açıkladı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817