Karslılar, CHP’li Yeni Başkana Gitti

Alican Kazgan’ın başkanlığını yaptığı ve kent genelinde özel etkinlikler ve sosyal faaliyetlere imza atan Kocaeli Karslılar Derneği, Körfez ilçede siyasi parti ziyaretlerine başladı. Bu kapsamda daha önce İYİ Parti Körfez İlçe Başkanı Mehmet Candemir ve Demokrat Parti’ye giden dernek yönetimi, son olarak Cumhuriyet Halk Partisi’ne (CHP) gitti.

FORMA HEDİYE ETTİLER

CHP’de; Bülent Yıldız’ırn milletvekili aday adaylığı için görevinden istifa etmesinin ardından ilçe başkanlığına atanan Gülseren Solmaz Altunal, geçtiğimiz gün Karslılar Derneği yönetimini ağırladı. Buluşma sırasında dernek başkanı Alican Kazgan, yeni başkan Altunal’a üzerinde isminin yazılı olduğu Karsspor formasını  hediye etti.

KAZGAN TEŞEKKÜR ETTİ

Ziyaret sonrasında bir açıklama yapan dernek başkanı Alican Kazgan, “Kocaeli Karslılar Derneği olarak, CHP Körfez İlçe Başkanı Gülseren Solmaz Altunal ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Göstermiş oldukları yakın ilgilerinden dolayı başkan hanıma ve yönetimine teşekkür ederim” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817