Kartepe 'de Şampiyon Taner Oruç  Oldu


 

Kocaeli Büyükşehir ve Kartepe Belediyesi katkılarıyla düzenlenen KOSDER AVİS 2021 Türkiye Tırmanma Şampiyonası 5’nci ayağı Derbent Kartepe arasındaki 6 kilometrelik parkurda 4 kategoride 19 sporcunun katılımıyla 3 çıkış üzerinden koşuldu.

Derbent Beldesindeki Bayrak Tepe Cafe’de yarışların startını Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman verdi. Başkan Kocaman yarışlar hakkında KOSDER Kocaeli Şube Başkanı Ceyhun Yılmaz’dan bilgi aldı. Yarışların sonunda düzenlenen ödül töreninde konuşan Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Kartepemize gelmenizden dolayı teşekkür ederim. Her zaman sizleri bekliyoruz. Kartepe Belediyesi olarak her zaman sizlere destek vermeye hazırız” açıklamasında bulundu.

AVİS Türkiye Tırmanma Şampiyonası 5.Ayak

1.KATEGORİ

1.Taner Oruç

2.Orçun Kuşçu

3.Evren Girgin

2.KATEGORİ

1.Burak Başlık

2.Hakan Yuva

3.Sevcan Sağıroğlu

3.KATEGORİ

1.Refik Bozkurt

2.Nizamettin Kaynak

3.Bahadır Sevinç

4.KATEGORİ

1.Buğra Can Kılıç

2.Sinan Soylu

3.Emin Cem Yalın

5.KATEGORİ

En İyi Takım: Evofone Rally Team

En İyi Kadın; Sevcan Sağıroğlu

En İyi Parkur Zamanı: Refik Bozkurt

BİRİNCİ – Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, yarışmada birinci kategoride 1.olan Taner Oruç, 2.olan Orçun Kuşu ve 3.olan Evren Girgin’e kupalarını verdi.

İKİNCİ – KOSDER Başkanı Ceyhun Yılmaz tarafından yarışmada ikinci kategoride 1.olan Burak Başlık, 2.olan Hakan Yuva ve 3.olan Sevcan Sağıroğlu’na kupalarını verdi.

ÜÇÜNCÜ – Yarışma Komserler Başkanı Yalçın Yılmaz tarafından yarışmada 3.kategoride 1.olan Refik Bozkurt, 2. Olan Nizamettin Kaynak ve 3. Olan Bahadır Sevinç’e kupalarını verdi.

DÖRDÜNCÜ - Maşukiye Muhtarı Halil İbrahim Ejderoğlu yarışmada 4.kategoride 1. Olan Buğra Can Kılıç, 2. Olan Sinan Soylu ve 3. Olan Emin Cem Yalın’a kupasını verdi.

TAKIM – ASN Gözlemcisi Ufuk Uydaş tarafından en iyi takım ödülü Evofone Rally Team’a kupası verildi.

KADIN – ASN Gözlemcisi Ufuk Uydaş tarafından en iyi kadın ödülü Sevcan Sağıroğlu’na kupası verildi.

PARKUR – ANS Gözlemcisi Ufuk Uydaş tarafından yarışta en iyi parkur zamanı yapan Refik Bozkurt’a kupasını verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817