Kartepe’de 18 Mart Çanakkale Zaferi Ve Şehitleri Anma Günü

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 108’nci yıldönümünde Kent Meydanı’nda Gazi Mustafa Kemal Atatürk anıtına Kartepe Kaymakamı Ömer Hilmi Yamlı, Kartepe Belediyesi Başkan Vekili Orhan Akyüz ve Türk Harp Malulü Gaziler – Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Kartepe Temsilcisi Selahattin Karagöz sırayla çelenk bıraktılar. Ardından törende hazır bulunan ilçe protokolü saygı duruşu ve devamında İstiklal Marşı’nı hep bir ağızdan okudu.

18 MART CANLI HEYKEL GÖSTERİSİ

Ardından Kartepe Belediyesi tarafından Kartepe Kent Çarşısı’nda düzenlenen 18 Mart Çanakkale Destanı temalı canlı heykel gösterisi büyük ilgi gördü. Programda Seyit Onbaşı, Sancak Tutan Asker, Mücahide Hatice Hanım ile hemşire ve yaralı asker temalı gösteriye Kartepeliler büyük ilgi gösterdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817