KASİAD KÖRFEZ KAYMAKAMI ZİYARET ETTİ
 Kocaeli Aktif Sanayici İş Adamları Derneği Körfez Yönetimi, Kaymakam Mahmut Şirinoğlu’nu makamında ziyaret ederek faaliyetleri hakkında bilgi verdiler.

Kasiad Körfez İlçe Yönetimi Başkanı Ramazan Ayhan Yütük ve yönetim üyeleri, Kaymakam Mahmut Şirinoğlu’nu ziyaret ettiler. Bir süre önce başkanlık devri yapan Kasiad, ziyaret sırasında hem tanıştılar, hem de yapmayı düşündükleri faaliyetlerini anlattılar. Ayhan Yütük, dernek olarak başta yardım faaliyetleri olmak üzere ilçede çok yönlü faaliyetler içinde olmayı düşündüklerini belirterek, ‘’Yalnızca ticaret yaparak faaliyet sürdürmek istemiyoruz. Bunun yanı sıra sosyal etkinliklere, eğitim konulu çalışmalara ve özellikle de yardıma ihtiyacı olan insanlara destek olacak çalışmalar yapacağız. İlçenin iş adamları olarak sorumluluklarımızın bilincindeyiz ve yapılması gerekeni yapmaya hazırız’’ dedi.

Kaymakam Mahmut Şirinoğlu, dernek yöneticilerinin düşündükleri çalışmaları beğendiğini ve kendilerine yardımcı olacaklarını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817