banner2779
banner2752
banner2750

KATIRCIOĞLU, ÇOCUĞUN VE AİLENİN YANINDAYIZ

Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Başkanı Radiye Sezer Katırcıoğlu, Adana'da yaşanan olaya ilişkin bir basın açıklaması yaptı. Failin en ağır şekilde cezalandırılması gerektiğini belirten Katırcıoğlu, Devletimizin tüm kurum ve kuruluşlarının çocuğun ve ailesinin yanında olduğunu ifade etti.

Katırcıoğlu'nun açıklaması şöyle:

11.02.2018 tarihinde Adana’da yaşanan ve toplum vicdanını yaralayan menfur hadise hepimizi derinden sarsmıştır. Toplumda infiale yol açan olayın faili, yakalanarak cezaevine konulmuştur. Failin, mümkün olan en ağır şekilde cezalandırılması noktasında adli sürecin takipçisi olacağımızı belirtmek isterim.

 

Olayın öğrenilmesinden itibaren devletimizin tüm kurum ve kuruluşları tarafından gerekli işlemler süratle yapılmıştır.

 

Çocuğumuz ve ailesi, bu korkunç olayın akabinde, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığımızın uzman psikologları tarafından sürekli desteklenmektedir.

 

Devletimiz, tüm imkânlarıyla ailemizin yanında olmaya devam edecektir.

 

Böyle menfur hadiselerin tekrar yaşanmaması noktasında toplumun tüm kesimleri dayanışma sergilemeli, bu menfur olayı en güçlü şekilde kınamalıdır.

KEFEK, toplumsal meselelere karşı olan duyarlılığıyla olayı yakından takip etmektedir.

 

Böylesi hadiselerin tekrar yaşanmaması adına KEFEK olarak üzerimize düşeni yapacağımızı, gerekli adımları atacağımızı belirtmek isterim.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751