Katırcıoğlu Mazbatayı Aldı, Pazara İndi ve Teşekkür Etti

AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, mazbatasını aldıktan sonra Kartepe’de İl Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından düzenlenen programlara katıldı. İlk olarak İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden ve burada İlçe Başkanı Sadık Yılmaz ve teşkilat üyeleriyle bir araya gelen Katırcıoğlu, daha sonra Suadiye’de AK Nokta’yı ziyaret etti ve vatandaşlarla hasbihalde bulundu.

YETKİ İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ

Radiye Sezer Katırcıoğlu kadın kolları ile birlikte ilçede kurulan Pazar alanını da ziyaret etti. “Durmak yok, yola devam” diyerek çalışmaları sürdürdüklerini belirten Katırcıoğlu, “Bugün mazbatamızı aldık. Alır almaz da bize bu yetkiyi veren vatandaşımıza teşekkür etmek için sahaya çıktık. 14 Mayıs’ta verdiğiniz desteği 28 Mayıs’ta da sürdüreceğinize inancımız tam” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817