KAYMAKAM CAN’A SARIDOĞAN VE KANDAL’DAN VEDA

Saadet Partisi İl Başka Yardımcısı ve işadamı Recep Sarıdoğan, Körfez Kızılay eski Başkanı Yılmaz Kandal, İnşaat Mühendisi ve Saadet Partisi İlçe yönetim Kurulu Üyesi Fatih Sevimli tarafından verilen veda yemeği samimi bir sohbet ortamında gerçekleşti.

Tütünçiftlik’te Kızılkaya Restoran’da verilen veda yemeğinde, Körfez’den iyi anılar ve unutulmayacak dostluklarla ayrılacağını söyleyen İstanbul Vali Yardımcısı Hasan Hüseyin Can, kapısının her zaman gelecek olan dostlarına açık olacağını söyledi.

Saadet Partisi İl Başkan Yardımcısı ve GİK Üyesi Recep Sarıdoğan, ilçenin önemli ve değerli bir bürokratını geçici olarak kaybettiklerini ama ilerde Kocaeli Valisi olarak görmeyi umut ederek uğurladıklarını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817