Kaymakam Kalkar, Körfez’i Turluyor

Kentimize atandığı günden bu yana özellikle sosyal açıdan güçlü bir yerel yönetici imajı çizen Körfez Kaymakamı Uğur Kalkar, ilçe genelindeki ziyaretlerine devam ediyor. Sivil toplum kuruluşlarının yanı sıra mahalle ve köy muhtarları, kurs merkezleri ve kamu kurumlarını ziyaret eden Kaymakam Kalkar, valilik bünyesinde devam eden “Gönülden Gönüle” projesi kapsamında vatandaşların taleplerini dinliyor.

MUHTARLARI DİNLEDİ

Körfez Kaymakamı Uğur Kalkar, ilçe genelinde yaptığı ziyaretleri kapsamında; Kuzey Mahallesi Muhtarı Kadir Yeşil, Kirazlıyalı Mahallesi Muhtarı Ahmet Mızrak ve Şirinyalı Mahallesi Muhtarı Seyit Ahmet Ünlü ile bir araya geldi ve kendilerinden görev bölgeleri hakkında sorun ve talepleri dinledi.

SERİ ZİYARETLER

Kaymakam Kalkar ayrıca Körfez Halk Eğitim Merkezi bünyesinde Kirazlıyalı’da açılan ve kadınların büyük ilgi gösterdiği kurslarda eğitim gören kursiyerleri de selamladı. Kalkar ve beraberindeki heyet daha sonra ise Liman Başkanı Erol Eknikci’ye konuk olurken, son olarak Kocaeli Valiliği tarafından başlatılan ve halkın sorunlarına yönelik çalışmaların yürütüldüğü “Gönülden Gönüle” projesi kapsamında vatandaşları selamladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817