banner2779
banner2752
banner2750

Kaymakam, Pazar Denetiminde  Alışveriş Yaptı

Körfez ilçede göreve başladığı günden bu yana farklı bir bürokrat izlenimi veren ve halka yakın duruşu ile takdir toplayan Körfez Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, bugün Yeniyalı Mahallesi’nde kurulan semt pazarını turladı. Aynı zamanda pandemi dolayısıyla yarından itibaren başlayacak olan tam kapanma ile ilgili esnafı ve alışveriş için gelen vatandaşlara ikazlarda bulunan Kaymakam Bilgin, pazardan alışveriş yapmayı da ihmal etmedi.

ÖNEMLİ UYARILAR!

Aynı zamanda Körfez Vefa Spor Kulübü Başkanı da olan Körfez Pazarcılar Odası Genel Sekreteri Muhammed Emin Kılıç’ın eşlik ettiği Kaymakam Gürsoy Osman Bilgin, sahadaki denetimlere daha fazla ağırlık vereceklerini, sorunun çözümü için ellerinden geleni yapacaklarını dile getirdi. Kaymakam Bilgin, pazarcı esnafı ve vatandaşlara maske, mesafe ve temizlik kurallarına riayet etmelerini de istedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751