Kedileri Beslerse  Ceza yazılacak


Şikayet edilen Ahmet Türk’e ulaşan İzmit Belediyesi zabıta ekipleri, çiğ et verdiği ve yere attığı gerekçesiyle tutanak tutarak, cezai işlem yapılacağını bildirdiler.

Ahmet Türk, sokak hayvanlarına yemek temin ettiği ve aç kalmalarını engellediği için hiç ummadığı bir anda zabıtaları karşısında bulduğunu söyleyerek, “Sokak hayvanlarını beslediğim için ceza yazılma riskiyle karşı karşıya kaldım. Hayvanseverlere ve İzmit Belediye Başkanı’na sesleniyorum. Ben sokak hayvanlarına yiyecek veriyorum, kötü davranmıyorum, takdir edilmesi gereken bir davranışa tutanak tutulması beni şaşırttı” dedi.

Ahmet Türk yaptığı açıklamada, “Zabıtan Mahallesi Çakmak Sokak’ta oturuyorum. 5-6 senedir  sokak hayvanlarına yiyecek veriyorum. Etleri döktüğüm yer arabamı park ettiğim alan ve 2 komşu bu anları görüntüleyip şikayet etmişler. Zabıta geldi ve tutanak tuttu, ben şimdi ne yapayım, hayvanseverlerin ve Fatma Hanımın desteğini bekliyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817