Kendileri Küçük, Yürekleri Büyük

TÜRKİYE TEK YÜREK

Kahramanmaraş merkezli, 11 ili etkileyen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerden etkilenen vatandaşlar için Türkiye tek yürek oldu. Depremzedeler için birçok şehirde yardım kampanyası düzenlenirken Kocaeli ve Derince’de düzenlenen yardım kampanyalarına vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Derince Belediyesi’nin öncülüğünde bugüne dek ilçede toplanan malzemelerden oluşan 132 yardım tırı deprem bölgesine intikal ettirilirken, ilçe halkı gösterdiği duyarlılıkla örnek oldu. Depremzedeler için başlatılan yardım kampanyalarına en anlamlı destek ise hiç kuşkusuz miniklerden geliyor.

BAŞKAN AYGÜN TEBRİK ETTİ

Derince’de ikamet eden Öykü Zeynep Selçuk ve Şeyma Civelek de ürün satarak topladıkları harçlıkları ve kumbaralarında biriktirdiği paraları depremden etkilenen kardeşleri için bağışladı. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ü ziyaret eden öğrenciler, topladıkları parayı ve kumbaralarını Başkan Aygün’e teslim ettiler. Asrın felaketi karşısında dayanışmanın en güzel örneklerinin sergilendiğini belirten Başkan Aygün, “Topladıkları harçlıkları ve kumbaralarını depremzede kardeşlerine ulaştırılmak üzere AFAD'a bağışlayan kıymetli evlatlarımız Öykü Zeynep Selçuk ve Şeyma Civelek’i gönülden kutluyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817