Kendisini  Akademisyen Olarak Tanıtmış


Alınan bilgi ve iddialara göre U.Y. adlı şahıs kendisini akademisyen olarak tanıtıp sosyal paylaşım sitesinde bayanlarla arkadaşlık etmeye başladı.

 Evli ve iki çocuk annesi olan S.G. bu tuzağa düştü ve evini tek ederek U.Y. ile buluştu. Adapazarı’nda oturduğu ve bekar olduğu öğrenilen U.Y. bu buluşma sonrasında Körfez Yavuz Sultan Mahallesi’nde bir ev kiraladı. İddialara göre çeşitli yalanlarla kendisini iyi geliri olan akademisyen olarak tanıtan U.Y., kandırdığı kadının yanında getirdiği yaklaşık 60 bin lira değerinde ki altın ve bileziklerini alarak bozdurdu, Derince’de bir cami imamına da imam nikahı kıydırıldı ve evin eşyaları alındı.

Yaklaşık 2 ay önce başlayan bu olay, genç kadının U.Y. yalan söylediğini anlamasıyla bozuldu ve kavgalar başladı. Bu arada, genç kadının iki çocuğu bölgede ki bir özel okula kaydettirildi.

İddialara göre U.Y. foyası ortaya çıktıktan sonra S.G. ye kötü davranmaya ve darp etmeye başladı. Genç kadın, şiddetin başlamasıyla soluğu savcılıkta aldı ve ihbarda bulundu.

Polis tarafından yakalanan U.Y. zorla alıkoyma, aldatarak dolandırma, cinsel taciz suçlamalarıyla çıkartıldığı adli makamlarca tutuklandı. U.Y. nin aynı yolla başka kadınları kandırdığı iddia ediliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817